Bestyrelsesforperson​

ANN-CHARLOTTE MONRAD

Cand. mag. i litteraturvidenskab, forfatter til tre bøger om yoga og daglig leder af Prana Yoga Shala i København, hvor hun underviser og uddanner yogalærere. Hun har undervist i yoga siden 1999.

Skriv til AC om presse, politiske initiativer, og samarbejder.

Kasserer, sekretær

SISSE SIEGUMFELDT​

Ejer af Blå himmel Yoga og har undervist i yoga med stor glæde siden 2004. Uddanner bla. Børneyogalærere og Aerial yogalærere.

Hun er medstifter af DYOM i 2020 og er ansvarlig for hjemmesiden og databasens drift og vedligeholdelse. 

Skriv til hende om praktiske problemer.

Næstforperson

SABRINA FAST

Uddannet yogalærer og danselærer, samt kandidat i statskundskab, med en fortid som embedsmand i Skatteministeriet.

Ejer Yogagården i Odense C, hvor der undervises i hatha, flow og blid yoga, samt efterfødselsyoga.

I DYOM arbejder Sabrina bla. med momssagen.

Bestyrelsesmedlem

KIRSTINE STENVAD

Ejer af Hjerterummet Yoga i Faxe. Er businessmentor, AIYT-yogaterapeutstuderende og medindehaver af Restorativ Livsstil, som efteruddanner indenfor Restorativ Yoga. Har undervist i yoga siden 2012 og været selvstændig siden 2014.

Hun arbejder med DYOMs kommunikation og Branchedagen.

Bestyrelsesmedlem

Joséphine RENARD

Joséphine Renard Vagnkjær
Kommunikationskonsulent og projektleder i kulturbranchen og deltidsyogalærer siden 2014. Hun arbejder med DYOMs kommunikation og Branchedagen.

Bestyrelsesmedlem, suppleant

CAMILLE FLEUR

Camille har undervist siden 2015, og er uddannet indenfor Hatha, Yin, Ashtanga og Restorativ yoga, Børneyoga og Mindfulness meditation. Hun har bl.a. læst jura, pædagogik og retorik på universitet, og brænder for at forbedre og få etableret ordentlige arbejdsvilkår og rettigheder for yoga- og meditationslærere, og vil i DYOM bl.a. hjælpe med kommunikation, organisering og SoMe.

Bestyrelsesmedlem, suppleant

LIV CECILIE CHRISTENSEN

Er 31 år og er bosat i Odense, uddannet i Yin yoga lærer og har undervist i lidt over 1.5 år. Jeg mener at yoga og meditation hører med under sundhedsfremmende tiltag på lige fod med idræt, fysioterapi, mm. Jeg har erfaringer fra arbejde med frivillighed og foreninger og en stor passion for faget.
Bestyrelsesmedlem, suppleant

URSULA FRIIS

Ursula har haft yogaen i sit liv igennem de sidste tolv år. Hun har en 200-timers yogauddannelse med sig i baggagen, men arbejder til dagligt med kommunikation. Hun var været med på sidelinjen siden DYOM’s stiftelse, og har flere gange været behjælpelig med sparring omkring opgaver relateret til presse og kommunikation.

Send en mail til dette medlem

Captcha Code