På denne side finder du en liste over ressourcer, materialer og informationer.
Yoga- og meditation i Covid-19-tiden - en undersøgelse lavet af DYOM i 2020-2021

Denne rapport beskriver danske yoga- og meditationslæreres arbejdsliv før og under Corona-pan-

demien. Rapporten bygger på en spørgeskemaundersøgelse, som foreningen DYOM inviterede alle undervisere i yoga og meditation i Danmark til at besvare i slutningen af 2020. DYOM ønsker med rapporten at skabe grundlag for en dialog om, hvordan yoga- og meditationsundervisning får gode vilkår – nu og i fremtiden.

Vi ved, at yoga og meditation kan støtte rigtig mange danskere. Vi ved, at det kan støtte de mange, der lider af stress og mentale udfordringer, af smerter i kroppen efter hjemmearbejde og de som savner nærværende fælleskab.

Det er på høje tid, at yogalærerne får den hjælp, de fortjener, og at deres stemme bliver hørt! Vi håber, at denne rapport kan bidrage til at give danske yoga- og meditationslærere en stemme.

Vi håber, at den kan skabe afsæt for en god dialog om yoga- og meditationslæreres arbejdsvilkår – nu og i fremtiden.

 • Formålet med DYOM

  DYOM arbejder for mere bæredygtige arbejdsvilkår for arbejdstagere- og giver i yoga- og meditationsfaget.

  Læs DYOMs formålsbeskrivelse her.
 • Vedtægter

  DYOM blev stiftet som medlemsforening i maj 2020 som reaktion på de restriktioner og retningslinjer, covid-19 medførte for yoga- og meditationslærere.

  Læs foreningens vedtægter her.
 • DYOM DAGEN

  D. 7. september afholde DYOM branchedag. Her kan vi mødes og udveksle erfaringer, og blive inspireret. Branchedagen har forelæsninger, paneldebatter, workshops om emner som moms og iværksætteri, og selvfølgelig også yoga.
 • Send en mail til dette medlem

  Captcha Code