Log ind på din kundeportal

Hvis du vil du ændre betalingsoplysninger, se fakturaer eller upgradere dit medlemskab til den nye pris, så log ind på vores betalingsportal på knappen herunder.

Når du er inde kan du scrolle ned og se hvornår du sidst har betalt. Hvis du ikke har betalt indenfor det sidste år, skal du starte et nyt abbonement HER 

(Du får adgang til portalen, også hvis dit medlemskab er annulleret, og du bliver ikke medlem igen, blot ved at opdatere dine kortoplysninger)

 

Log in på DYOM.DK

Herunder kan du logge ind på din profil på denne hjemmeside, fx. hvis du skal opdatere din info, eller downloade dit medlemsbadge. Vær opmærksom på at det ikke ser særlig anderledes ud når du er logget ind, der åbner sig blot flere felter nedad. 

I de felter kan du tilføje din hjemmeside adresse, eller Facebook, eller Instagram (kun en af dem, og med hele stien, altså: https://www.facebook.com/mitnavn), så kommer den med på vores Medlemsliste som er under udarbejdelse.

Hvis du er i tvivl om noget, ikke får emails fra os, eller vil afmelde dig DYOM, så skriv til os her: bestyrelse@dyom.dk

 • Formålet med DYOM

  DYOM arbejder for mere bæredygtige arbejdsvilkår for arbejdstagere- og giver i yoga- og meditationsfaget.


  Læs DYOMs formålsbeskrivelse her.
 • #yogaredder

  I 2020/21 har dedikerede yoga- og meditationslærere landet over gjort en kæmpe indsats for folkesundheden under svære omstændigheder.

  Læs historierne her.
 • Vedtægter

  DYOM blev stiftet som medlemsforening i maj 2020 som reaktion på de restriktioner og retningslinjer, covid-19 medførte for yoga- og meditationslærere.

  Læs foreningens vedtægter her.