LOG IND PÅ DYOM.DK

 (Scroll ned for Betalingsportalen og Medlems-Danmarkskortet)

 

Herunder kan du logge ind på din DYOM medlemsprofil for denne hjemmeside, fx. hvis du skal opdatere din info, tilmelde dig Medlems-Danmarkskortet eller downloade dit Medlemsbadge.

Vær opmærksom på at det ikke ser særlig anderledes ud når du er logget ind, der åbner sig blot flere felter nedad.

LOG IND PÅ VORES BETALINGSPORTAL

 

OPGRADER TIL DEN NYE ÅRLIGE PRIS NU!

Hvis du vil du ændre betalingsoplysninger, se fakturaer eller opgradere dit medlemskab til den nye pris, som blev vedtaget på Generalforsamlingen i september 2023, så log ind på vores betalingsportal på knappen herunder.

Hvis du ikke får mulighed for at vælge den nye pris, er det fordi dit abbonement er udløbet. Du kan også scrolle ned og se hvornår du sidst har betalt. Hvis du ikke har betalt indenfor det sidste år, skal du starte et helt nyt abonnement HER – det er ikke nok at opdatere dine oplysninger.

Bemærk: Du får adgang til portalen, også hvis dit medlemskab er annulleret pga. manglende betaling, og du bliver ikke medlem igen, blot ved at opdatere dine kortoplysninger.

MEDLEMSLISTEN SOM DANMARKSKORT


Vores medlemsliste er nu endelig klar. 

Det er ikke alle der er kommet på listen endnu, og ser du ikke dit eget navn på listen kan du meget nemt tilføje det.

Bemærk: Hvis du ikke allerede er logget ind i dyom.dk, så skal du gøre det, øverst på denne side, før du trykker på knappen. 

Hvis dit navn allerede ER på medlemslisten, men du ønsker at ændre eller tilføje noget, så send os en mail på bestyrelse@dyom.dk. Så kan vi rette det for dig – eller give dig adgang til selv at rette.

Oplysningerne på din DYOM medlemsprofil synkroniseres IKKE med din ‘profil’ på Medlems-Danmarkskortet. Det er to forskellige ting. Herunder ser du medlemslisten:

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til dit medlemsskab, betalingsportalen, medlemslisten eller noget helt fjerde, så skriv endelig til bestyrelse@dyom.dk

 • Formålet med DYOM

  DYOM arbejder for mere bæredygtige arbejdsvilkår for arbejdstagere- og giver i yoga- og meditationsfaget.


  Læs DYOMs formålsbeskrivelse her.
 • DYOM DAGEN

  D. 23. september afholde DYOM vores første branchedag. Her kan vi mødes og udveksle erfaringer, og blive inspireret. Branchedagen har forelæsninger, paneldebatter, workshops om emner som moms og iværksætteri, og selvfølgelig også yoga.
 • Vedtægter

  DYOM blev stiftet som medlemsforening i maj 2020 som reaktion på de restriktioner og retningslinjer, covid-19 medførte for yoga- og meditationslærere.

  Læs foreningens vedtægter her.