LOG IND PÅ VORES BETALINGSPORTAL

 

Hvis du vil du ændre betalingsoplysninger eller downloade din faktura til årsregnskabet, så log ind på vores betalingsportal på knappen herunder.

Vi blev nød til manualet at opgradere halvdelen af vores medlemmer til den nye pris der blev vedtaget på generalforsamlingen 2023. Derfor kan den pris du skal betale se mærkelig ud. Det er fordi du betaler for et nyt år, altså 179 kr., plus differencen mellem den gamle og den ny pris for de måneder der er gået efter din opgradering.

Hvis du ikke får mulighed for at vælge den nye pris, er det fordi dit abbonement er udløbet. Du kan også scrolle ned og se hvornår du sidst har betalt. Hvis du ikke har betalt indenfor det sidste år, skal du starte et helt nyt abonnement HER – det er ikke nok at opdatere dine oplysninger.

Bemærk: Du får adgang til portalen, også hvis dit medlemskab er annulleret pga. manglende betaling, og du bliver ikke medlem igen, blot ved at opdatere dine kortoplysninger.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til dit medlemsskab, betalingsportalen, medlemslisten eller noget helt fjerde, så skriv endelig til bestyrelse@dyom.dk

 • Formålet med DYOM

  DYOM arbejder for mere bæredygtige arbejdsvilkår for arbejdstagere- og giver i yoga- og meditationsfaget.

  Læs DYOMs formålsbeskrivelse her.
 • Vedtægter

  DYOM blev stiftet som medlemsforening i maj 2020 som reaktion på de restriktioner og retningslinjer, covid-19 medførte for yoga- og meditationslærere.

  Læs foreningens vedtægter her.
 • DYOM DAGEN

  D. 7. september afholde DYOM branchedag. Her kan vi mødes og udveksle erfaringer, og blive inspireret. Branchedagen har forelæsninger, paneldebatter, workshops om emner som moms og iværksætteri, og selvfølgelig også yoga.
 • Send en mail til dette medlem

  Captcha Code